Asset- en Facility management

Gebouwen worden steeds slimmer. Iot (Internet of Things) zorgt ervoor dat systeemcomponenten met elkaar communiceren en zelf aangeven wanneer bijvoorbeeld service- of storingsonderhoud noodzakelijk is. Tegelijkertijd worden Gebouw Beheer Systemen steeds geavanceerder, mede als gevolg van duurzaamheidswetgeving, maar ook omdat er veel kosten zijn te besparen als gebouwen en installaties data genereren die tot besparende acties aanzetten. Dit zijn maar een paar voorbeelden van ontwikkelingen waarin Wayfinder AR kan bijdragen aan efficiencyverbetering.

Gebouwen zitten vol met assets en complexe systeemcomponenten die onderhouden en/of geserviced moeten worden, vaak door medewerkers van bedrijven die de weg niet kennen in het gebouw. Vaak ook betekent dit dat lopende facilitaire processen worden verstoord omdat men moet worden begeleid naar de plekken waar technisch onderhoud moet worden gepleegd of storingen moeten worden verholpen. Ook komt het regelmatig voor dat voor simpele storingen de servicedienst wordt gebeld, terwijl met een visuele instructie van een specialist op afstand een leek simpele storingen prima zelf kan oplossen.

Wayfinder AR biedt hiervoor de oplossing. Servicediensten vinden hun weg zonder dat ze bekend hoeven te zijn met een gebouw en facilitair medewerkers kunnen, door een directe AR-instructie van een specialist op afstand, zelf storingen oplossingen.

Als kers-op-de-taart biedt Wayfinder AR mogelijkheden voor integratie met al je facility- en assetsoftware.

Meer weten over Wayfinder AR?

Onze experts vertellen je graag meer over wat Wayfinder AR biedt. Voor de verbetering van user experience of de effciencyverbetering van gebouwbeheer. Je kunt ook een afspraak maken om Wayfinder AR live te ervaren op één van onze demo-locaties.

Laat via onderstaand formulier jouw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Copyright © 2022 Wayfinder AR. All Rights Reserved | Disclaimer

Powered by (Official partner) ViewAR®