Onze toegevoegde waarde

Afhankelijk van de afmetingen van je locatie, wordt binnen een à twee dagen het gebouw met een 360 graden camera vastgelegd. De content wordt in de cloud geplaatst en verwerkt in onze app. Deze zet de 360 graden foto's om in point clouds. Hierdoor kunnen afstanden exact gemeten worden.

De point clouds zorgen er vervolgens voor dat het navigatiesysteem de gebruikers feilloos leidt naar het gewenste doel. Je kunt hierdoor onbeperkt je collectie of aanbod wijzigen, zonder dat dit invloed heeft op de navigatie. Je kunt daarnaast ook zones bepalen, honderden POI's selecteren en video's en foto’s toevoegen. Deze kun je continue veranderen of koppelen aan je eigen database.

Volledig implementatietraject

Samen met jou stellen wij een Programma van Eisen op en zorgen ervoor dat het pand 3D wordt gescand. Vervolgens wordt de point cloud in de ViewAR-software geladen en kunnen Points of Interest en eventuele content (documenten, filmpjes, etc.) worden toegevoegd. Vanzelfsprekend begeleiden we je daarin. Ook voegen we verschillende routes toe en wordt de software ingesteld op basis van jouw wensen zoals taal, userinterface en andere zaken. Tenslotte ondersteunen we je bij de integratie van de gebruiksapp in klant- en/of vastgoedprocessen en -systemen.

Plattegrond
Plattegrond POI
Plattegrond signs

Hoe werkt Wayfinder AR?

Maken van een 3D Digital Twin

Import van de point cloud in de Wayfinder AR software

Toevoegen van de POI's, content, thema's en routes

App downloaden

Je reis begint!

Indoor navigatie

Laat je klanten en bezoekers probleemloos gidsen, op basis van eigen POI’s en integreer video’s, foto’s en teksten en zet routes uit. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Hardware overbodig

Navigatie is gebaseerd op 360º fotografie verwerkt in een point cloud. Hardware, wifi, QR-codes en/of beacons-verbindingen zijn niet nodig. AVG-proof.

Android & iOS

De Wayfinder AR-app is op zowel Android als Apple toestellen te gebruiken.

Toegankelijkheid

Wayfinder AR maakt gebruik van geluidssignalen of trillingen, waardoor de indoornavigatie uitstekend is te gebruiken door slechtzienden.

Data-koppelingen

Koppel Wayfinder AR aan je eigen database voor een optimale user experience en efficiënte vastgoed-processen.

Meer weten over Wayfinder AR?

Onze experts vertellen je graag meer over wat Wayfinder AR biedt. Voor de verbetering van user experience of de effciencyverbetering van gebouwbeheer. Je kunt ook een afspraak maken om Wayfinder AR live te ervaren op één van onze demo-locaties.

Laat via onderstaand formulier jouw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Copyright © 2022 Wayfinder AR. All Rights Reserved | Disclaimer

Powered by (Official partner) ViewAR®